dilluns, 28 de desembre de 2009

Bases del concurs

BASES DEL CONCURS “COM SONA EL KARAOKE 2010”

1- El concurs consisteix en triar als/les participants en la gran final de “Com sona el Karaoke 2010”, que es realitzarà el dimecres 12 de maig dins de les activitats de nit de la Trobada Com sona l’ESO a l’Ametlla de Mar.

2- Podrà participar qualsevol alumn@ dels instituts integrants en la Trobada “Com sona l’ESO 2010”.

3- Per a participar caldrà omplir la fitxa de participació que trobareu a la pàgina web www.comsonaleso.com (secció “Com sona el Karaoke 2010”) i prémer el botó Submit.

4- Cada participant haurà d’enregistrar un vídeo cantant qualsevol cançó de karaoke, ja siga utilitzant una càmera de vídeo tradicional o una plataforma del tipus www.redkaraoke.com.

5- El video haurà d'estar necessàriament penjat a la xarxa, podent utilitzar-se youtube, redkaraoke o qualsevol altre servei d'allotjament de vídeos.

6- És fonamental enviar l’enllaç al vídeo (http://....) quan es realitze l’inscripció.

7- Durant gener i febrer es rebran els vídeos participants. L’1 de març serà la data límit per inscriure’s i començaran les votacions, que es realitzaran en diverses fases. La primera fase eliminatòria serà popular, organitzada mitjançant vots en el blog. La fase final queda a càrrec del jurat designat per l'organització.

8- El professorat serà el responsable d’arreplegar el full d’autorització corresponent als drets d'imatge (model penjat al blog). Una vegada es confirme que tot està correcte, el/la participant quedarà acceptat/da.

9- Si teniu dubtes i/o preguntes sobre aquest concurs, dirigiu-se al vostre professor/a. Ells us ajudaran o contactaran amb l’organització de la Trobada per fer qualsevol consulta.

GRAN FINAL "COM SONA EL KARAOKE 2010"

LLISTAT DELS ASPIRANTS QUE PARTICIPARAN A LA GRAN FINAL DE "COM SONA EL KARAOKE 2010"

- Cristina Ferri (Olleria)

- Laura Farran i Bruna Marin (Sant Cugat del Vallès)

- Airida Mockute (Carcaixent)
- Marina Font (L'Ametlla de Mar)
- Alba Figueroa (Santa Bàrbara)
- Patricia Arilla i Ailín Arias (Viladecavalls)
- Maria Pérez (Sax)
- Sara Robles (Benicàssim)
- Paula Llopis (Cocentaina)
- Berta Iñiguez (Cocentaina)

Les aspirants interpretaran la mateixa cançó de la 1ª Fase i tindran preparada una cançó diferent per si son triades per a la FASE FINAL (3 aspirants).

El professorat que tinga alguna participant sel·leccionada ha de ficar-se en contacte amb EDU ROSELLÓ a l'adreça infonits@comsonaleso.com abans del dia 30 de abril.